1. Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme.
2. Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama.
3.Penyerapan toksid dan asid terbukti apabila kita membalutkan buah yang masam atau rokok dalam tempoh 20 minit, maka buah tersebut akan menjadi kurang masam dan rokok pula akan menjadi tawar.
4. Kuasa regangan dalam semua hala. Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya.
5. Sinar infra merah jauh yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.

Terdapat tiga (3) jenis pakaian iaitu long brassiere (coli panjang), waist nipper (bengkung pinggang) dan long girdle (seluar dalam panjang). Setiap jenis mempunyai fungsi yang berbeza.

1) LONG BRASSIERE


FUNGSI
1. Cawan coli dengan tiga (3) keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.
2. Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.
3. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.
4. Dua (2) batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
5. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang , turut mengatasi masalah berbadan besar.
6. Rekaan bentuk ' U ' pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.
7. Perhiasan berlian berbentuk rama - rama menonjolkan keunggulan produk.
8. Rekaan tiga (3) pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.


2) WAIST NIPPER


FUNGSI
1. Tujuh (7) batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.
2. Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.
3. Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.
4. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
5. Rekaan tiga (3) pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
6. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk


3) LONG GIRDLE


FUNGSI
1. Tiga puluh dua (32) kepingan jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.
2. Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul.
3. Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.
4. Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona.
5. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
6. Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut yang buncit.
7. Rekaan mampatan dua (2) lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.
8. Penggunaan dua (2) lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.
9. Penggunaan renda yang fleksible, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.


Nak tau dengan lebih lanjut...call me 0122625443
for free consultations...

0 comments:

Post a Comment