Pump susu semasa memakai Premium Beautiful
.
.
Menyusu bayi dengan susu ibu langkah penting ke arah perkembangan dan pembesaran bayi yang sihat. Pengalaman unik ini telah dilalui wanita sejak permulaan zaman lagi. Ajaibnya kuasa Tuhan. Sebaik bayi dilahirkan proses pengeluaran susu juga bermula. Jangan sia-siakan kurniaan berharga ini. Susuilah bayi anda dengan penuh kasih sayang. Andai ini pengalaman pertama, timbalah ilmu dan dapatkan pengetahuan daripada mereka yang berpengalaman.
Banyak yg mengeluh badan mereka susah turun terutama bahagian perut dan punggung. Ini berita baik. Dengan menyusu bayi dengan susu badan dan di bantu pula dengan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL anda boleh melangsingkan badan dibantu dengan sedikit senaman.

I want to share some info & visual from blog Amalina, buzz partner Mai..
See the picture below ( check out this blog : http://mysweetmotherhood.blogspot.com)
.
.
.
.
.
.
.
.


Kalau nk pam susu semasa pakai PB, just longgarkan tali long bra(adjust mcm tali bra tuh), pastu turunkan cup bra...then bleh la letak corong pam n pam mcm biasa..


kalo pakai freestyle, ada cangkuk khas kan yg medela bagi, pakai yg cangkuk A and sangkut kat adjuster long bra td tuh..pastu yg nk kepit tu,kepit kat waist nipper(bengkung)..pastu bleh la freestyle hehe

if pakai manual pam/electrik pam yg kena pegang, pegang je la pam tu..nanti bila dah siap, angkat balik cup bra tu n settled..kemas2, n basuh pam :D

So mcmana all mommies yg BF.. senang tak?? Tak susahkan.. malah payudara kita tetap maintain je... bestkan Premium Beautiful tu.. it's worth it sebab ada lifetime warranty, superbrand.. ada FIR pulak tu..and from PB you can generate income to 5 figures.
.
.
.
Berminat call me at 0122625443