BUNCIT??????


Golongan lelaki yang berkahwin rata-rata akan mengalami masalah seperti berikut. Ini adalah kerana faktor usia yang meningkat & pemakanan.


.

.

.




Memiliki perut yang buncit bukan sekadar menjejaskan personaliti seseorang, apa yang lebih membimbangkan adalah masalah kesihatan yang bakal mengundang. Sepertimana yang diketahui, masalah perut buncit sering melanda kaum lelaki berbanding wanita. Ia sering dikaitkan dengan lemak dan merek yang mempunyai lemak yang banyak terkumpul di perut berisiko berhadapan dengan sindrom metabolik berbanding dengan mereka yang mempunyai lemak yang banyak disekitar pinggul dan paha. Ini boleh menyebabkan penyakit koronari arteri.



penyakit koronari arteri


Sindrom metabolik yang pembentukkannya banyak dipengaruhi cara hidup dikaitkan dengan kegemukan, tahap kolestrol yang tinggi, diabetis awal dan hypertension. Sindrom ini pada hakikatnya bukanlah satu penyakit tetapi ia adalah rangkai ketidaktentuan metabolisme badan termasuk darah tinggi, kadar insulin yang tinggi, terlebih berat badan dan tahap kolestrol yang luar biasa yang seterusnya menyebabkan anda berisiko untuk terdedah kepada diabetis, sakit jantung dan strok. Setiap satu darinya memiliki faktor risiko untuk penyakit lain dan menyebabkan pesakit berhadapan dengan masalah penyakit yang mengancam sepanjang usia. . . Oleh sebab itu, Waist Nipper dari Premium Beautiful tampil untuk membantu masalah 'boroi' ini. Kesemua pelanggan yang menggunakannya memberi respons yang positif setelah mengenakannya & kebanyakkannya mampu untuk tersenyum lebar kerana kembali tegap dengan perubahan diri yang baru.


Selain dari itu, kaum Adam sering menghadapi masalah sakit pinggang & sakit tulang belakang. Waist Nipper ini mampu untuk mengurangkan & dalam jangka masa yang singkat boleh merawat 2 penyakit ini kerana sudah diiktiraf oleh pakar tulang belakang dari 3 buah negara maju iaitu Amerika Syarikat, Kanada & Quebec. Alaminya sendiri untuk percaya.....







"Dengan pemakaian Bengkung Premium Beautiful, hanya pakai perut buncit anda akan jadi rata dan ia bertindak sebagai 'fat burner' yang membantu untuk meningkatkan metabolisma badan…dengan itu ia akan menambah pembakaran kalori di badan. Ramai lelaki buncit telah kami bantu.."

.

.


its SUPERBRAND...!!!

cost effective....LIFETIME WARRANTY....!!!

100% PROVEN NO SIDE EFFECTS

just put it on your body....

.

.

.

BUZZ ME FOR FREE CONSULTATIONS

0122625443