This is first time saya nak pergi dinner yg di anjurkan oleh HAI-O. Dan juga nak support our DDM Mai yang akan naik pentas utk ambil Anugerah pada malam itu. Actually DDM Mai dan SSM Yati yang perkenalkan saya pada business ni. Alhamdulillah sejak join this business byk perubahan yg berlaku dlm hidup walaupun belum mencapai 360' degree lagi.


So sekarang ni tgh pening jugak fikir baju apa nak pakai malam tu nanti...




cantik jugak....




yg ni kalau tak da sayap mesti lagi cantik.....


....tetapi jgn nak beranganla pakai dress2 tu semua...almaklumlah skrg tengah bwk perut...he..he

so kene cari dress yang sesuai kat butik. Nak tempah memang dah tak sempat....last minute...


1 comments:

Emma said...

bawak perut? mestilah kan, ka boleh tinggal kat mana2 heee....boleh jer, bikin loose sket, pasti mengancam.!

Post a Comment